Vallen

IJsselstein, 17 april 2024

Lieve Isa,

Je hebt een pleister op je bil. Al een paar dagen. Je bent namelijk gevallen, en daar heb je je huid mee opengehaald.

Wat er gebeurde, weet ik niet precies. Ik weet alleen wat jij en Wes me hebben verteld. Jullie waren met Bowey aan het spelen. Jij was met een step aan het steppen. Wes zat bij Bowey in de tuin, dat is bij ons tegenover in de achterom.

Jij was net met een noodvaart door de achterom aan het sjezen, toen Wes uit de tuin liep. Jij schrok, en moest ontwijken. Dat ontwijken heb je goed gedaan, maar je viel wel zelf op de grond. Op je knie, en op je bil dus.

Nou, daar kwamen even wat tranen bij kijken. Aan mij de eer om je te troosten en te verbinden. Je knie moest een beetje schoon worden gemaakt, daar zat wat vuil in. Je bil zag er, op de schram na, goed uit. Dus ik heb wat grote pleisters erbij gezocht, en je vakkundig verpleegd.

En sindsdien gaat het eigenlijk wel goed. De pleister op je achterste doet het goed. We zijn zelfs een keer gaan zwemmen, en de pleister zit er nog steeds. Met je knie gaat het wat minder, maar dat is omdat een klasgenootje haar stoel per ongeluk tegen je knie aan heeft gestoten. Dat helpt het heelproces natuurlijk niet.

Maar verder geneest je goed, en daar ben ik heel blij mee.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply