Sneeuwen

Den Haag, 12 februari 2017

Lieve Isa,

Het sneeuwt dit weekend! Je hebt wel al eerder sneeuw gezien, maar toen bleef het niet echt liggen. Nu ligt er buiten een paar centimeter. Jij vind het wel mooi om naar te kijken, volgens mij.

Over de afgelopen week is er weinig te schrijven. Je hebt je normale programma weer gehad. Op woensdag was oma Thea er, en dat was supergezellig. Op de opvang kregen we te horen dat je regelmatig naar een ander lokaal kruipt, om daar met het speelgoed te spelen. Je bent constant bezig met een ontdekkingsreis.

Vandaag is ook weer een rustig dagje, maar gisteren, zaterdag, was druk. Mama was al vroeg weg weg. Zij ging een trouwjurk uitzoeken met Janneke. Een paar uurtjes later gingen wij er ook samen op uit. Wij gingen samen met Daan naar Zwijndrecht, waar Folkert woont. Folkert heeft een dochtertje, Rosalie, van 4 jaar oud. Jullie vonden het geweldig om met elkaar te spelen. Aan het begin moesten jullie elkaar wel nog even leren kennen, maar daarna was het feest. Rosalie heeft heel veel speelgoed, dus dat was heel leuk. Het speelgoed was soms wel voor wat oudere kinderen, met wat kleinere stukjes. Ik moest daarom goed opletten of je niet iets in je mond stopte wat je per ongeluk door kon slikken. Je gedroeg je voorbeeldig.

Daan en ik konden fijn even met Folkert bijpraten, terwijl jij met Rosalie speelde, maar we hebben ook met z’n allen gespeeld. We speelden tikkertje, en hebben een kussengevecht gedaan. Rond een uur of vier gingen we er weer vandoor. Zodra we buiten waren, viel jij gelijk in slaap. Maar de dag was nog niet klaar! We zijn in de trein naar Leiden gegaan. Hier heb jij weinig van gemerkt, je werd in Leiden pas weer wakker. Toen je wakker werd, zag je mama weer. We zijn met z’n drietjes naar Irma en Roy gegaan, om Irma’s verjaardag te vieren. Je was daar ontzettend populair. Als enige kleine dame, vond iedereen het geweldig je weer te zien. Je kreeg zelfs kusjes van Irma’s neefje, Ralph! Ook Irma’s vader vond je heel bijzonder.

Rond een uur of acht ‘s avonds gingen we weer naar huis. Thuis heb je wat gegeten, je tanden gepoetst, en ben je naar bed gegaan. Je lag binnen een paar minuten te slapen. Het was een drukke dag.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply