Resultaten

IJsselstein, 15 februari 2024

Lieve Isa,

De laatste tijd vertel je me vaak dat je veel knuffels nodig hebt. En dat is natuurlijk geen enkel probleem, al kan ik je niet altijd knuffelen op de momenten dat jij aangeeft er één nodig te hebben. (Soms moet ik werken, bellen, koken, dat soort dingen.)

Dat je veel wil knuffelen herkennen we inmiddels als een signaal dat je moe bent. En dat je moe bent, dat snappen we wel. Er gebeurt ook heel veel, en het is alweer een tijd geleden dat je vakantie had. Gelukkig heb je de hele volgende week vrij, dus dan kan je wat uitrusten.

Maar voordat de voorjaarsvakantie volgende week begint, krijg je eerst morgen je rapport! En je school heeft de manier waarop de rapporten eruit zien, en wat erin staat, helemaal omgegooid. Ik ben dus heel benieuwd naar waar je morgen mee thuiskomt!

Je bent de laatste weken ook al een beetje aan het opscheppen dat je al boekjes mag lezen van midden groep 5, dus dat je met je leesvaardigheid eigenlijk al een jaar voorligt op het schoolplan. Dat zullen we morgen dan ook wel in je rapport zien, denk ik.

Voor nu gaan we proberen het rustig aan te doen. (Ook al heb je vanmiddag nog dansles, en is zaterdag Wes z’n kinderfeestje, en ga je volgende week ook nog lekker naar de BSO.) Zodat je na de vakantie weer helemaal opgeladen bent!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply