Klachten

IJsselstein, 28 november 2023

Lieve Isa,

Het gaat even een beetje bleh met je. Overdag voel je je opzich prima. Een beetje een snotneus, maar verder niks spannends. ‘s Avonds voel je je alleen niet zo lekker. Niet elke avond. Niet de hele tijd. Maar toch.

Je hebt een paar avonden hoofdpijn gehad. We geven je dan een pilletje en wat te drinken, en hopen dat het dan weer weggaat. Dat gaat het vaak wel, maar ook niet altijd.

Je bent misselijk geweest. Een keertje heb je een beetje last van je buik gehad. Gisteravond lag je even krom, omdat je zoveel pijn had. Nou, weer een pilletje gegeven en gelukkig lag je een half uurtje later te slapen.

Je hebt ook last gehad van je heupen, en van je knieƫn. Ik denk dat het groeipijnen zijn, en je krijgt ook dan een sinaspril om door te slikken. Het helpt allemaal wel, maar veel liever hebben we natuurlijk dat je nergens last van hebt.

Opvallend is ook dat je de volgende ochtend nergens last van heb.

Oh, trouwens nog een ding. We zijn afgelopen vrijdag naar de oogarts in het ziekenhuis geweest. Jij vertelde me, voor de zomervakantie nog, dat je soms het bord op school niet goed kon lezen. We hebben allemaal brillen hier in de familie, dus we zijn daarna gelijk naar de opticien gegaan om je ogen te laten controleren. Dat mag een opticien niet doen voor jonge kinderen, leerden we daar. Dus een verwijsbrief gehaald bij de huisarts, en vervolgens een half jaar gewacht op de afspraak.

Je ogen werden helemaal gecontroleerd. Je hebt zelfs druppels gekregen, waardoor je pupillen groot werden, en jouw zicht vaag werd.

Wat denk je? Perfecte ogen. Meer dan perfect zelfs. Je hebt 120% zicht met allebei je ogen. 150% als je ze allebei tegelijk gebruikt.

Pfff.

Nouja, hebben we dat ook weer gehad.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply