Grijnzen

IJsselstein, 29 oktober 2023

Lieve Isa,

Vrijdagavond hadden je moeder en ik een date! We hadden Britt gevraagd of ze op Wes en jou wilde passen voor de avond, en daar had ze gelukkig wel zin in. Britt is eerder dit jaar twee keer komen oppassen. De eerste keer had je daar zo je bedenkingen over. De tweede keer vond je het al een stuk gezelliger. Maar: dat was al een tijd geleden, dus Wes en jij moesten even heel diep nadenken voordat jullie herinnerden wie Britt ook alweer was.

Britt was in ieder geval precies op tijd. Klokslag 18u stond ze voor de deur. Ze kwam binnen en begon lekker met jullie te kletsen. De pizza was er ook al, dus jullie konden gelijk aan tafel. Mama en ik konden er toen stiekem tussenuit. Lekker uit eten in restaurant La Cosina, hier in IJsselstein. (Ik heb trouwens een heel lekker toetje gegeten: tarta de queso de la viƱa. Binnenkort maar eens kijken of ik dat zelf kan maken.)

Rond een uur of half 10 kwamen we terug. Wes en jij lagen allebei al in bed, lekker te slapen. Terwijl Jora met Britt sprak, ben ik naar boven gelopen om jullie allebei een kus te geven, en te vertellen dat we weer thuis waren. Wes reageerde niet, want hij was diep in slaap. Jij sliep denk ik nog niet zo diep, want toen ik jou je kus gaf, deed je je ogen een beetje open. Je zag mij, moest heel breed grijnzen, sloeg je arm om me heen, en viel weer in slaap. Een leukere thuiskomst kan ik me niet verzinnen!

De volgende ochtend hoorde ik van je dat jullie lekker de pizza hadden gegeten met Britt, en daarna een film hadden gekeken. Jullie hadden ook nog wat gesnoept en een lekker toetje gegeten. Voor jou was het in ieder geval een groot succes. En daar zijn we heel blij mee, want binnekort komt Britt weer. Mama en ik gaan samen met Janneke en Daan een escape room doen in Utrecht.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply