Ervaringen maken

IJsselstein, 30 augustus 2023

Lieve Isa,

Dat je van knutselen houdt, dat weten we allebei. Heb ik ook al een paar keer over geschreven op deze site. Wat ik zo leuk vind aan je geknutsel is niet alleen dat ik oneindig veel cadeaus van je krijg, maar ook dat ik aan je knutsels kan zien hoe jij je ontwikkeld.

Het begon allemaal met tekeningen. Krassen op papier. Die krassen werden vormpjes, poppetjes met blije gezichten. Daarna begon je ander materiaal te gebruiken. Stiften, krijt en verf op papier. Maar ook klei en stokken en pijpenragers. Dan kwam je thuis en had je een schilderij gemaakt, of een toverstaf, of een beeldje van een eekhoorn met een beukennootje.

En je hebt denk ik weer een volgend niveau in je knutselen bereikt. Ik kreeg vandaag alvast een tekening voor m’n verjaardag. Maar het was niet zomaar een tekening, het was er één op een dubbelgevouwen papier. En als ik het ontvouwde, dan werd de tekening veel groter en completer. Dichtgevouwen was het een vrolijke tekening van een cadeau. Opengevouwen kon ik ook zien wat er in het cadeau zat.

Nou, mijn hartje smolt natuurlijk weer. Dankjewel lieverd!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply