Vakantie 2023 – 3

IJsselstein, 20 augustus 2023

Lieve Isa,

Het is de laatste dag van de vakantie. Voor mij is ‘ie voorbij gevlogen. En voor jou ook. Je staat nu druk naast me te knikken.

De laatste twee weken van de vakantie hebben we niet stilgezeten. We zijn vorige week natuurlijk nog in Ospel geweest. Na Roermond zijn we nog in Kasteelpark Born geweest. Dat is een kleine dierentuin die om de ruïnes van een kasteel is gebouwd. Ze hadden geen ijsberen en tijgers, maar wel genoeg andere dieren om het een leuk uitje te maken.

De paar dagen daarna zijn we er niet echt op uit geweest. Ze hebben in Ospel genoeg ruimte en speelgoed om je toch goed te vermaken. En dat hebben Wes en jij goed gedaan. Op zondag kwamen Charlotte, Roel, Simon, Matteo en Leah weer thuis. Mama en Charlotte gingen na de lunch er gelijk weer vandoor, maar wij hadden nog een dagje met Roel en de kids. En dat was ontzettend gezellig. Zo gezellig, dat jullie maandag niet naar huis wilden.

Maar we gingen toch! Want mama en ik vonden het wel fijn om weer in ons eigen bed te slapen. Jij kreeg een beetje last van je buik, die een paar dagen heeft aangehouden. Daarna kreeg je last van je keel, en dat gaat nu ook weer wat beter.

Na een paar dagje thuis, zijn we afgelopen week ook nog op babybezoek geweest. We zijn langs baby Ties gegaan; en jij hebt hem even op schoot gehad. Dat vond je superleuk.

Vrijdag was de huttenbouw, maar daar voelde je je niet zo lekker, en ben je na een uurtje met mama naar huis gegaan. Vandaag had mama een date met tante Soof in Utrecht, dus zijn Wes, jij en ik naar de film gegaan. Daarna zijn we met mama in de tram terug naar huis gegaan.

Morgen mag je weer naar school. Er zitten dit jaar meer van je vriendinnen in je klas. Die komen over van groep 1-2. Ook begin je dinsdag gelijk met schoolzwemmen. Daar heb je ook zin in. Omdat je nu in groep 4 zit, mag je van mij nu ook elke dag zelf naar school fietsen. Daar heb je wat minder zin in.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply