Geven

IJsselstein, 27 juni 2023

Lieve Isa,

Het is ondertussen alweer een weekje geleden, maar ik wil toch nog even schrijven over vaderdag. Jij had namelijk al een hele tijd een cadeautje voor me klaarliggen, en je wilde het heel, heel, heel graag aan me geven. Maar dat mocht nog niet, want het was nog geen vaderdag.

Ik denk dat je drie weken van tevoren erover begon. Dat je iets aan me wilde geven. Ik was natuurlijk heel nieuwsgierig, maar kon goed op mijn presentje wachten. Jij daarentegen, werd gefrustreerd van het wachten.

Nu is dat natuurlijk niet het gevoel dat ik wil dat je hebt, maar ik vind het dan wel weer mooi dat je zo graag iets moois wil geven, en dat je daar zelf zo blij van wordt, dat je eigenlijk niet kan wachten.

En toen op vaderdag mocht het eindelijk! Je hebt een klein schoolbord gemaakt van ijsstokjes en papier. Op het papier staan zes activiteiten. Ik kreeg er ook een dobbelsteen bij. Elke ochtend mag ik de dobbelsteen rollen, en die activiteit die ik rol, die gaan we dan doen. Dus we kunnen samen gaan zwemmen, of dansen, of naar de bieb. Stiekem is het dus ook een cadeautje voor jou. Ik begrijp gelijk ook waarom je het cadeau zo graag wilde geven.

Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Elk excuus om iets met jou te doen is een goed excuus!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply