Een druk weekend met oma

Leiden, 8 juni 2023

Lieve Isa

Afgelopen weekend ben je bij bonpa en mij in Leiden komen logeren. Je papa kwam je op zatermiddag brengen. Toen was jij nog een beetje moe van een hele week school, zwemmen en dansen. Dus zijn we rustig thuis gebleven. De volgende dag was het prachtig weer en daarom zijn we naar een strandje in Warmond gegaan. Jij zat achter op de fiets met je benen in de fietstassen waar ook speeltjes, droge kleren en wat eten en drinken in zat. Bij het strandje kon jij lekker in en bij het water spelen. Je hebt schelpen gezocht en ook veren. Die waren er genoeg want er waren veel zwanen. Ook hebben we samen nog een spel gespeeld waarbij je ringen om een stokje moest gooien en we hebben met een frisbee gespeeld.

’s Middags zijn we samen naar de Leidse Schouwburg gegaan. We hadden stoelen op de 2e rij dus lekker dicht bij het toneel waardoor jij alles goed kon zien. Er werd een musical over Robin Hood gespeeld waarin natuurlijk heel veel gezongen en gedanst werd. In het begin vond je het volgens mij wel spannend omdat ook de muziek best hard was maar je vond het ook heel leuk want je klapte iedere keer enthousiast mee als er weer een liedje afgelopen was. Het verhaal was een beetje anders dan jij van de tekenfilm kent want nu was Marian niet de vriendin van Robin Hood maar ze was zelf Robin Hood en dus de heldin van het verhaal. De voorstelling duurde best lang maar jij bleef tot het eind geinteresseerd.

Toen we terug in ons huis waren zaten papa, mama, Wes en bonpa al op ons te wachten. Wes, jij en ik hebben nog wat in de tuin gespeeld. Daarna heb jij ontzettend veel bami gegeten – je hebt wel 4x opgeschept en toen was het tijd om naar huis te gaan.

Kom je gauw weer?

Oma Elma

Leave a Reply