Turnen

IJsselstein, 28 april 2023

Lieve Isa,

Gisteren was Koningsdag. En dat betekent: shoppen! Natuurlijk hebben we ook andere dingen gedaan. Jij bent over een opblaaskasteel/stormbaan-achtig iets geklauterd. We zijn uit eten geweest. Maar we zijn vooral op de rommelmarkt geweest.

En om één of andere reden heb jij twee nieuwe jurken, een vrolijk kroontje, en een turnpakje en -broekje gevonden op de rommelmarkt en gekregen van je moeder.

Dat was natuurlijk briljant, dus toen we ‘s middags thuiskwamen, wilde jij je direct omkleden. Eerst je turnpak aan, wat je goed zit en staat. Ik denk wel dat je nog niet zo goed weet wat turnen is, want je liet vervolgens aan Wes zien hoe hoog je kon schoppen. Turnen en karate zijn echt andere dingen.

Daarna moest je natuurlijk ook je andere nieuwe kleding aan. Je hebt een groene jurk en een glitterjurk. Die wilde je eigenlijk vandaag al aan, maar ze zitten in de was.

Ik ben benieuwd hoe lang je enthousiast blijft over turnen. Je mag van ons op turnen, maar dan moet je wel eerst je zwemdiploma halen, of je moet wisselen met dansen. En dat zit er voorlopig allebei niet in, denk ik.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply