Voorpret hebben

IJsselstein, 10 maart 2023,

Lieve Isa,

Volgende week ben je jarig. En dat heb jij heel goed door. Je hebt het er namelijk al over sinds Wes jarig was. Vanaf Wes zijn verjaardag was het nog 4 weken en 5 dagen voordat jij jarig bent. Toen was het nog 3 weken. Toen nog 2. En nu dus nog maar één. Om te zeggen dat je er zin in hebt, is een understatement.

Je vertelt ons al maanden, sinds voor Sinterklaas zelfs, wat voor cadeaus je wilt krijgen. Deze laatste paar weken ben je ook begonnen met bedenken wat voor feestje je wilt geven en wie je wilt uitnodigen. Vorig jaar gaf je je feestje pas in de zomer. (Sorry daarvoor.) Het feestje was in Monkeytown, en je had, denk ik, 14 vriendinnen uitgenodigd. Jij hebt het enorm naar je zin gehad, maar mama en ik hebben besloten dat we dat niet meer gaan doen. Monkeytown is prima, maar zo’n grote groep kinderen was ons een beetje te veel.

Je hebt met mama al gekeken of er iemand langs kan komen die iedereen kan schminken, of die jullie kan leren hoe jullie zelf moeten schminken. Dat lijkt je wel heel leuk. Je wilt ook graag aan slaapfeestje en een zwemfeestje geven. Daar hebben mama en ik al nee tegen gezegd.

Ondertussen is het nog maar een weekje, en je kan niet wachten. Ik heb het fotoboek van dit jaar al gemaakt en besteld. Die is er volgende week op tijd. Vanmiddag gaan we samen een taart uitzoeken die we voor je kunnen bestellen. We verwachten dat opa Erik en oma Thea op vrijdag langs zullen komen. Oma Elma en Bonpa zijn een paar daagjes naar Parijs. Zij kunnen niet op vrijdag komen, maar ze komen op zondag!

Ik zal nog snel even mijn cadeau voor je inpakken, en dan zijn we er allemaal helemaal klaar voor, denk ik. Ik heb er ook wel zin in!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply