Ontvangen

IJsselstein, 10 februari 2023

Lieve Isa,

Grote veranderingen bij ons in huis! Wes wordt bijna vier jaar oud, en dat heeft ook invloed op jou. Het grootste daarvan is dat Wes nu ook op ‘jouw’ school komt. En jouw school wordt daarmee jullie school. Vooralsnog lijkt het jou supergezellig, en daar zijn mama en ik heel blij om.

Tegelijkertijd zijn jullie altijd al samen als broer en zus. Jullie zijn thuis samen. Met familie natuurlijk ook. En nu op school ook nog eens een keer. We vinden het belangrijk dat jullie de kans krijgen om jullie te ontwikkelen, ook onafhankelijk van elkaar. Daarom mogen jullie soms logeren bij opa en oma, zonder dat de andere erbij is.

Jullie krijgen ook elk een eigen dag op de BSO. Jij gaat op dinsdag en woensdag. Wes gaat op dinsdag en vrijdag. Jij hebt dan woensdag voor jezelf en je vriendinnen op de BSO, en vrijdag lekker met ons thuis. Voor Wes is dat andersom.

En natuurlijk komen jullie niet in dezelfde groep terecht, maar jullie zullen elkaar wel zien bij het buiten spelen. Dus zijn jullie toch samen, op een manier.

Maar goed, jullie hebben er allebei ontzettend veel zin in, dus dat is alleen maar mooi. We horen het wel als jullie het niet meer leuk vinden.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply