Feesten

IJsselstein, 3 februari 2023

Lieve Isa,

Blijkbaar begint je sociale leven echt in groep 3. Wist ik ook niet. Het kan ook zijn dat je in een wat kleinere groep zit, en dat daarom jullie als club wat hechter zijn. Ik geloof dat er ongeveer 15 kinderen in je klas zitten.

Maar goed, je wordt dus heel regelmatig uitgenodigd voor verjaardagsfeestjes. Vriendinnen van vorig jaar, nieuwe vriendinnen van dit jaar. Een neefje die in Ede woont. Iedereen wil jou op zijn of haar feestje hebben.

Kijk, het is heel normaal om uitgenodigd te worden op feestjes. Maar ik geloof dat jij nu zo’n twee feestjes per maand hebt. (Afgelopen maand was er een verrassingsfeestje voor één van je vriendinnen, en een feestje bij Monkey Town voor een andere. Je bent alweer uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje over anderhalve week.)

Ik breng het nu misschien als een probleem. Is het absoluut niet! Ook al moeten mama en ik elke keer naar de winkel om wéér een cadeau te kopen, en het in te pakken, en te zorgen dat Wes en jij niet jaloers worden en ook een cadeu willen, en… en…

Nee, het is hartstikke leuk! Het is fijn en dierbaar dat je zo’n leuke groep vriendinnen hebt die lekker met je wil feesten.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply