Bezig houden

IJsselstein, 3 augustus 2022

Lieve Isa,

We gaan lekker door met de vakantie. We zijn twee weekjes thuis geweest na onze laatste poging, en het is weer tijd om wat te ondernemen. Jij bent de dinsdagen en de woensdagen lekker naar de BSO gegaan, en dat vond je geweldig. Vandaag werd het 30 graden, dus je hebt je badpak en een grote handdoek meegenomen en je bent lekker gaan zonnen. Dat was heerlijk.

Morgen heb je nog een dagje vrij met mij, maar vrijdag moet je weer aan de bak. Eerst komt oma Elma langs om met je te spelen. ‘s Middags komen oma Thea en opa Erik om Wes en jou op te halen. Jullie gaan twee nachtjes logeren. Zaterdag gaan jullie met z’n allen naar de Efteling. Zondagmiddag komen mama en ik jullie weer ophalen, en dan rijden we door naar het huis van Charlotte en Roel in Ospel, om daar een paar daagjes te vertoeven.

Heel druk gaan we het daar niet krijgen. We mogen de planten wateren en met de poes spelen. We gaan er nog wel op uit, maar ik weet nog niet wanneer en waarheen. We gaan gewoon lekker vakantie vieren. (En we hopen dat Wes en jij dit keer niet ziek worden, zoals in Putten.)

Ik heb er in ieder geval zin in, en jij volgens mij ook!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply