Lasergamen

Enschede, 28 mei 2022

Lieve Isa,

We zijn er met z’n viertjes een paar dagen tussenuit. Het was donderdag Hemelvaart, en jij had die dag, en vrijdag vrijgekregen van school. Wes gaat sowieso nog niet naar school op donderdag en vrijdag. Mama en ik hadden donderdag ook vrij, en hebben vrijdag vrijgenomen. Mama had ook een leuk hotel gevonden in de buurt van Enschede.

Donderdagmiddag zijn we eerst naar de carnavalsoptocht in IJsselstein wezen kijken. Dat was voor het eerst in mei. Normaal wordt de optocht in februari gehouden, en ik weet niet waarom het nu in mei was. Waarschijnlijk iets met corona.
Na de optocht zijn we naar huis gefietst, hebben we alle tassen (en jullie) in de auto gegooid, en zijn we naar Enschede gereden. Wes en jij hebben allebei lekker geslapen in de auto, en werden pas wakker toen we nog maar een kwartiertje hoefden te rijden. Dus dat was fijn!

We kwamen rond een uur of 4 aan. We hebben onze tassen op de hotelkamer gelegd, en zijn bijna direct weer in de auto gestapt, want mama had ook een leuk restaurant gevonden. Dat was een pannenkoekenboerderij met een speeltuin! Nou, dat vonden jullie geweldig. Zo geweldig, dat jullie bijna geen pannenkoek hebben gegeten. Zo druk waren jullie met spelen. Ik mocht alle restjes opeten. (Dat doe ik niet meer – ik ontplofte bijna.)

De volgende dag, dat was gisteren, zijn we naar Enschede gereden om te shoppen. Dat duurde uiteindelijk niet zo lang. We zijn bij de Decathlon geweest, omdat we allemaal wat spulletjes nodig hadden om in te sporten. Jij hebt een nieuw badpak en een nieuwe bikini, waar je heel tevreden mee bent.
Na de Decathlon zijn we naar de gameshop gegaan. Daar hebben we even rondgeneust, en heb jij een pluizige pen en een vulpix-figuurtje gekregen. Ook zijn we nog even in de kruidvat geweest, waar je zelf wat Elsa-lego hebt gekocht. Daarna zijn we weer in de auto gesprongen.

Maar we waren nog niet klaar voor de dag! We zijn naar attractiepark de Waarbeek gereden, waar we een paar uurtjes in ronddraaiende en lancerende attracties hebben gezeten. Jij vond het helemaal geweldig, dus we mochten wel wat langer blijven. Maar mama, Wes en ik waren wel uitgespeeld.

‘s Avonds hebben we bij een italiaans restaurant gegeten, waar ook een speelhoek was. Daar was een jongetje wat je een beetje plaagde. Jij en mama hebben hem toen op z’n kop gegeven, en toen was alles weer leuk. Je halve pizza kreeg je niet op, maar vond je wel erg lekker. Ik heb de restjes niet opgegeten. Daarna zijn we naar een ijssalon gelopen voor een toetje.

Vandaag hebben we weer een hele dag met leuke activiteiten. We zitten nu in de MonkeyTown, waar jij net bent wezen lasergamen. We gaan zo met z’n viertjes naar de film. Daarna gaan we uit eten bij een restaurant waar ze een speciale kinderdisco hebben! Dat wordt vast ook heel leuk!

Morgenochtend ontbijten we in het hotel, en rijden we weer naar huis. Moet ook wel, want jij moet goed uitrusten. Morgen heb je weer school, en heb je ‘s avonds de eerste tocht van de avondvierdaagse!

Wat een drukte, maar ook allemaal leuk!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply