Verzamelen

IJsselstein, 11 mei 2022

Lieve Isa,

We hebben sinds kort samen een hobby: pokemonkaartjes verzamelen. Jij vindt vooral de plaatjes mooi. En dan specifiek van vulpix, eevee, en mew. Ik merk dat ik meer van het verzamelen ben, dus ik wil graag alle kaartjes hebben. Dat maakt jou dan weer wat minder uit.

Om met onze verzameling te beginnen, heb ik flink wat pakjes kaarten gekocht. We weten van tevoren niet welke kaarten in zo’n pakje zitten, dus het is een beetje als gokken, en daar moeten we voorzichtig mee zijn. Wat we voor nu hebben afgesproken is dat we elke dag één of twee pakjes open maken, en dat doen we totdat de kaarten op zijn. En dan is het voor even genoeg.

We hebben inmiddels meer kaartjes wel dan niet, dus dat is fijn. Sommige kaarten hebben we dubbel, en een paar kaarten hebben we nu heel vaak. Dus als we een pakje openmaken en er zit een nieuwe kaart in, dan zijn we blij, en als er een kaart in zit die we al vijf keer hebben, dan zuchten we heel diep.

Belangrijker dan de kaartjes is dat we dit samen doen. We vinden het allebei hartstikke leuk, en we kletsen er lekker over. Dus ik ben blij dat we nog iets hebben gevonden wat we allebei leuk vinden.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply