Beter zwemmen

IJsselstein, 13 april 2022

Lieve Isa,

Gefeliciteerd meid! Je bent weer een stap verder in je zwemreis. Afgelopen vrijdag vertelde je zwemjuf je dat je klaar bent voor badje 3! En trots dat je was! Terecht natuurlijk.

Het zat er al een tijdje aan te komen, want je kon eigenlijk alles wat van je verwacht werd in badje 2 al best goed. Alleen de schoolslag ging nog niet zo lekker. Daar gingen je armen en benen verschillende richtingen op, en dat schiet niet echt op. Je kon het eerst wel goed, als de juf je armen vasthield. Maar als ze losliet, gingen je benen de andere kant op. Dus daar moest op geoefend worden. In de tussentijd kreeg je ook nog corona, en je bent geopereerd, waardoor je twee zwemlessen hebt gemist.

Maar twee weken geleden ging het ineens wat beter. Als je op een slurf lag in het water, ging de schoolslag wel goed. Ook als je handen niet werden vastgehouden. Nu moest je het nog zonder slurf laten zien. En dat deed je afgelopen keer. De juf heeft direct na de les je kaartje gepakt, waarop je nieuwe zwemlestijd staat. En jij kwam naar mij rennen om te vertellen dat het eindelijk zover was!

Mama had je een cadeau beloofd als je naar badje 3 zou mogen. Ik heb mama daarom gelijk een berichtje gestuurd, zodat ze je cadeau kon klaarleggen voor als we thuiskwamen. Je hebt een mooie roze glitterportemonnee gekregen, waar je je zakgeld in kan bewaren als je iets wil kopen. Daar was je ook heel blij mee. Maar het meest blij was je toch wel met de prestatie, badje 3.

Hierna komt badje 4, dan je A-diploma, en dan je B- en C-diploma’s. Je hebt nog een weg te gaan, en je hebt de eerste prachtige stappen al gezet!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply