Presteren

IJsselstein, 23 februari 2022

Lieve Isa,

Vorige week heb je je rapport gekregen. Je krijgt deze twee keer per jaar: in het begin van februari, en aan het einde van het schooljaar. Dit is het tweede rapport wat je hebt gekregen. (Omdat je vorig jaar in februari op je school bent begonnen, heb je het eerste rapport van dat schooljaar niet gekregen.)

Vorige keer had je al hoge verwachtingen geschept. Je deed het bovengemiddeld goed met rekenen. Ook taal deed je goed. Nu hoef je van ons echt niet alles goed te doen. Zeker niet in één keer. Maar we waren natuurlijk wel heel benieuwd naar je rapport.

En je rapport was weer helemaal goed. Dus gefeliciteerd!

Je juffen gebruiken vier kleuren om je te beoordelen: rood als het niet goed is, oranje als het niet goed genoeg is, groen als het goed is, en blauw als het heel goed is. Jij had alleen maar groene en blauwe vakjes. Dus dat is heel mooi!

Je zit in groep 2, dus je hebt nog niet vakken als biologie, maar de juffen houden je in de gaten op onderwerpen als samenwerken, meedoen, en creativiteit. En dat gaat dus prima.

Afgelopen weekend waren alle opa’s en oma’s op bezoek voor Wes’ verjaardag. We hebben ze toen gelijk jouw rapport laten zien. En ze waren allemaal heel trots op je.

Gisteren had je jouw rapportgesprek met juf Linda en met mama. Je vond het zelf nog wat te spannend om mee te doen, maar mama heeft alle belangrijke vragen gesteld.

Kortom: het gaat goed op school! Super!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply