Winnen

IJsselstein, 18 januari 2022

Lieve Isa,

Je hebt je eerste medaille binnen. Afgelopen zondag was je bij het verjaardagfeestje van één van je klasgenootjes, en daar deden jullie een wedstrijdje stopdans. Voor zover ik begrijp, is dat dat je lekker moet dansen, totdat de muziek uitgaat, en dan mag je niet meer bewegen. Elke keer valt er één deelnemer af. Degene die tot het laatst overblijft, heeft gewonnen. En dat was jij dus. Je kreeg een prachtige gouden medaille mee naar huis. Toen ik je kwam ophalen, wilde je ook helemaal niet naar huis. Ondanks dat je als laatste van de gasten werd opgehaald. Zo leuk was het.

En over dansen gesproken, ik heb wat filmpjes van je dansles toegestuurd gekregen. Je mocht een keer een les in je mooiste jurk dansen, en een keer in je pyjama. Van allebei de keren zijn er twee filmpjes gemaakt en dat is leuk om naar te kijken!

Je dansles ging trouwens drie weken niet door, vanwege de kerstvakantie. Afgelopen zaterdag was de eerste dansles weer. Die zou online zijn, omdat we nog coronamaatregelen hebben. Maar op vrijdagavond kreeg ik een mailtje dat je toch in de dansschool mocht dansen. Dat vond je veel leuker. Daarnaast kregen we de plannen voor de komende maanden te horen. Blijkbaar heb je in mei een uitvoering in een echt theater, in Houten. Dat is spannend! Toen ik je het vertelde, begon je gelijk helemaal te stuiteren.

Je wil graag K3 worden als je groot bent, en dit is daar een mooie eerste stap voor.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply