Fietsen

IJsselstein, 31 augustus 2021

Lieve Isa,

Het is eind augustus en dat betekent dat jij weer terug mag naar school. Je begon gisteren in groep 2. Nu zat je al in groep 1-2, dus je hebt les in hetzelfde lokaal. Je hebt wel een nieuwe juf, en er zitten natuurlijk een aantal andere kinderen bij je in de klas. Dat is natuurlijk even wennen, maar je lijkt het allemaal heel leuk te vinden. Je wilde sowieso graag terug naar school. Als ouders vinden wij dat natuurlijk geweldig.

Ik had een mooi plannetje gemaakt om tijdens de zomer wat vaker met elkaar te fietsen. M’n idee was dat als jij beter kon fietsen, dat we dan samen naar school konden fietsen. Jij op jouw fiets, en ik op de mijne. Nou, van dat plannetje is niet veel terecht gekomen. We zijn wel een keertje gaan fietsen. Althans, jij ging fietsen, ik liep mee. Dat was heel gezellig, maar niet genoeg oefening voor jou om het hele stuk naar school te fietsen. We moeten dus nog wat oefenen.

Dus fietsen we nog steeds samen naar je school, maar dan zit jij achterop. Dus eigenlijk fiets ik. Of mama. En jij zit achterop verhalen te vertellen over wat je denkt of ziet of meegemaakt hebt. En dat is natuurlijk ook heel leuk.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply