Uit het zwembad klimmen

Waalre, 26 juli 2021

Lieve Isa,

Vorige week waren we op vakantie. We zijn op vrijdagmiddag vertrokken, en de week daarna ook op vrijdagmiddag weer thuisgekomen. Was het leuk? Ja, het was leuk!

We zaten in een huisje in een vakantiepark in de buurt van Ede. Het huisje was niet heel groot, maar wel groot genoeg. Er was een grote televisie waar jij en Wes Netflix op konden kijken, en meer hadden we in theorie niet nodig. Maar er was natuurlijk wel meer. Op het park hadden ze drie zwembaden, waarvan jij er in twee hebt gezwommen. Een ondiep bad buiten en een diep bad buiten. Het ondiepe bad was leuk, maar jij bleef maar vragen of je het diepe bad in mocht.

Dus wij zijn op zoek gegaan naar zwemvleugeltjes, en die uiteindelijk ook gevonden. Jij kreeg je vleugels om en bent zo in het diepe bad gesprongen. Daar liet je zien wat je allemaal al had geleerd op zwemles. Van de kant af springen, met je hoofd onderwater gaan en, en dit was wel een verrassing, dat je zelf van de ene kant van het zwembad naar de andere kant kon zwemmen. We hebben samen nog even geoefenend met uit het bad klimmen en dat had je ook al snel onder de knie. Vanaf dat moment sprong je in het water, zwom je naar de andere kant, klom je daar uit het water, sprong je er weer in en zwom je terug. En nog een keer. En nog een keer. Je vond het geweldig.

We zijn niet alleen in het vakantiepark geweest. We zijn ook op de verjaardag van tante Soof geweest, we zijn met oma Elma en Bonpa (en Aristides, oom Teije en tante Ioanna) uit eten geweest. We zijn nog een keertje bij Aris en z’n ouders gaan eten en we zijn de stad in geweest.

Al met al is de vakantie in Nederland ons allemaal heel goed bevallen. Volgend jaar (of misschien zelfs dit jaar) gaan we misschien weer!

Ik hou van je!
Papa

P.S. Je hebt je eerste wiebeltand! Spannend!

Leave a Reply