Verjaren

IJsselstein, 17 maart 2021

Lieve Isa,

Nou jongedame. Gisteravond ging je slapen en was je vier jaar oud. Vanochtend werd je wakker, en was je opeens vijf! En ik moest even denken aan dat wurmpje wat je vijf jaar geleden was, en wat voor grote meid je nu al bent. En dan ben je pas vijf!

Normaal maken we de jarige wakker met een verjaardagslied en cadeautjes. Maar voordat wij daar klaar voor waren, was jij al wakker geworden en bij ons in bed gekropen. Wes kwam er ook snel bij om jou te helpen met uitpakken.

Want je hebt natuurlijk weer prachtige cadeaus gekregen, waar Wes ook heel graag mee wil spelen. Je hebt twee poppen gekregen. Ook was er al een pakket binnengekomen van Charlotte, Roel, Simon en Matteo en daar zaten een toverstaf en eenhoornsloffen in, en een sticker- en een kleurboek!
Van ons heb je ook nog nieuw beddengoed gekregen, en een aantal nieuwe jurken. Dit jaar was het belangrijk dat ze of roze waren, of glitterden, en we hebben ons goed aan de instructies gehouden.
En je had ook al een nieuwe tas gekregen van oom Teije, tante Ioanna en Aristides, en die wilde je gelijk mee naar school nemen.

Toen kwamen we beneden, en was mama je verjaardagsontbijt aan het maken. Dat was een muffin met glazuur en hartjes erop! Dat ging er natuurlijk zo in.
Maar vandaag is ook een schooldag. Dus snel je schoenen aan, haar kammen en tanden poetsen. Lunchtrommel in je nieuwe tas, en op de fiets! En we mochten natuurlijk de tractaties niet vergeten. Een zakje met een potlood, een puzzeltje en een spekkie voor je klasgenoten, en een reep chocola voor de juffen.

En nu zitten mama en ik thuis te wachten totdat we je uit school mogen halen. Vanmiddag komen Omi, opa Erik, en oma Thea op bezoek. We gaan samen een taart eten die jij hebt uitgezocht, en ze blijven vanavond ook eten. Wat we gaan eten, weten we nog niet, maar het is jouw verjaardag, dus jij mag kiezen.

En zo heb je dan een topverjaardag!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply