Logeren

Den Haag, 29 december 2020

Lieve Isa,

Het is vakantie, dus het is weer tijd om te gaan logeren. En dat heb je dan ook gedaan. In je ééntje en met ons.

Als allereerste ben je een nachtje bij tante Soof gaan logeren. Je was al een tijdje niet bij tante Soof geweest, en jullie hadden er allebei heel veel zin in dat jij bij haar ging logeren. Daarna zijn we met z’n allen naar opa Erik en oma Thea gereden. Daar hebben we twee nachtjes geslapen, op kerstavond en van eerste op tweede kerstdag. De dag daarna zijn we naar oma Elma en Bonpa gegaan. Daar was oom Hidde ook. Wij zijn ‘s avonds naar huis gegaan, maar jij niet. Jij werd door oom Teije, tante Ioanna en Aristides opgehaald om bij hen in Ede te komen logeren. En daar had je heel veel zin in!

Wij zijn de volgende ochtend alweer langsgekomen in Ede om je op te halen. We hebben daar heerlijk uitgebreid geluncht en jij hebt nog heel veel met Aris gespeeld, binnen en buiten. Toen we naar huis gingen, wilde jij eigenlijk nog helemaal niet weg. Je vond het veel te leuk! Je vertelde me dat je volgende keer twee nachtjes wil logeren, niet maar ééntje.

Overmorgen is de laatste dag van het jaar. Dan gaan we weer met z’n allen naar oma Thea en opa Erik, om daar weer een nachtje te logeren en oud en nieuw te vieren.

En daarna? Daarna weten we het nog niet precies. Maar we gaan verhuizen, en het is waarschijnlijk handig dat je dan nog een paar keer een nachtje bij opa en oma bent.

Heb je er zin in?

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply