Voorbereiden

Den Haag, 16 december 2020

Lieve Isa,

We gaan verhuizen! We hebben een nieuw huis gekocht en het huis waar we nu in wonen (bijna) verkocht. En het gaat allemaal snel. Eind januari gaan we al naar ons nieuwe huisje. Gelukkig hoef jij daar niet zo veel voor te doen.

Mama en ik regelen dat ons volgende huis er netjes uitziet. Opa Erik en oma Thea en tante Soof en oom Koen komen verfen. Een paar dagen daarna wordt er een nieuwe vloer gelegd. En dan gaan we al jouw spulletjes inpakken en verhuizen naar ons nieuwe huis in IJsselstein.

We hebben je al verteld dat we gaan verhuizen, en dat dat betekent dat je naar een nieuwe school gaat. Dat betekent ook dat je afscheid moet nemen van je juffen en van je vriendinnen. Dat vind je niet leuk, maar ook weer niet heel erg.

Je bent heel enthousiast dat je een eigen kamer krijgt op dezelfde verdieping als mama en ik. Nu slaap je beneden, en dat vind je niet gezellig. Misschien dat je de kamer met Wes moet delen. Dat hebben mama en ik nog niet besloten. Wel vinden Wes en jij het allebei een heel leuk idee.

Dus, grote veranderingen! En snel al. We gaan het heel fijn krijgen in IJsselstein, dus we hebben wel zin om te verhuizen.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply