Schrijven

Den Haag, 30 november 2016

Lieve, lieve Isa,

Papa schrijft elke woensdag en zondag een blogje, voor zijn eigen website. Je zit nu op mijn schoot mee te kijken naar wat ik aan het typen ben. Je vindt het allemaal reuze interessant wat er allemaal verschijnt op het scherm, maar je wilt zelf ook al meedoen. Je handje zit op de muis en schuift een beetje heen en weer. Je wil zelf ook graag wat typen.

“b hb  hgfv  v  ughbn uhhhhhbb c”

Ik weet niet zo goed wat je hiermee bedoelt, maar ik denk dat het betekent dat je moe bent. Je weet nog niet zo goed of je liever een dutje doet, of met je handen op het toetsenbord slaat.

Lieve Isa, ik ga je in bed leggen. We doen nog niet aan een vaste bedtijd, maar ik weet zeker dat babybedtijd al voorbij is. Je zal wel even boos zijn als ik je in bed leg. Slapen vind je wel fijn, maar in slaap vallen is wel heel ongezellig. Eerst nog even je tandjes poetsen. Hier vind je ook twee dingen van. Als ik het doe, vind je het maar niks. Als je het zelf doet, is het wel leuk. Dus ik doe het eerst even goed, en dan mag je daarna nog even met je tandenborstel spelen.

Bedtijd, trusten Ies!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply