School

Den Haag, 10 juni 2020

Lieve Isa,

Vanaf deze week mag je, voor het eerst, de hele week naar school. Eigenlijk zou je al vanaf je vierde verjaardag naar school mogen, maar de dag daarvoor zijn alle scholen dicht gegaan vanwege de coronapandemie. Een flinke tijd later, ik geloof wel acht weken, mochten de scholen weer open, maar niet de hele tijd. Jij bent vanaf dat moment twee daagjes per week naar school gegaan. En vanaf deze week, mag je elke dag. En dat is wel even wennen.

Je vindt het in ieder geval heel leuk op school. Je kan daar lekker spelen en je leert nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Je juffen zeggen ook dat je het heel goed doet. Mama en ik vinden het ook fijn dat je nu lekker naar school kunt, al is het voor ons ook wel wennen. Het huis is een stuk leger zonder jou, en het is ook wennen om je elke dag naar school te brengen en weer op te halen.

Maar je vindt het leuk, dat is het belangrijkste! Afgelopen maandag zei je ‘s middags, toen we je kwamen ophalen, dat je eigenlijk niet meer wilde. Maar dinsdag zei je al dat je langer op school wilde blijven. Vandaag was een kort dagje, en je hebt voor het eerst verteld met wie je gespeeld hebt. Je was daar hiervoor nogal geheimzinnig over.

Heel benieuwd naar hoe je het over 2 weken vindt. Is het dan nog steeds leuk, of ben je er dan wel klaar mee?

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply