Logeren

Amsterdam, 16 december 2019

Lieve Isa,

Ik vertelde vorige keer al dat het drukke periode is, nu aan het einde van het jaar. Het is ook een hele leuke periode. We zien de familie veel. En jij mag vaak gaan logeren! Vannacht ben je bij je opa en oma in Waalre blijven logeren. Je had gisteren het verjaardagsfeestje van Charlotte, de moeder van Simon en Matteo. Je ging daar heen met mama. Mama kon lekker met Charlotte kletsen, en jij kon met Simon en Matteo spelen. Dat ging gelukkig heel goed. Vorige keer had je namelijk een beetje ruzie met Simon.

Daarna zijn mama en jij naar opa en oma gegaan, en daar bleef jij dus logeren. Vandaag kom je weer thuis. Kan je gelijk zien hoe we de huiskamer opnieuw hebben ingericht. We hebben namelijk de bank van opa en oma gekregen, en om die in de zithoek te passen, moesten we het een en ander verplaatsen. Je vindt het vast heel mooi.

Maar ik had het over logeren. Volgende week mag je weer bij opa en oma logeren. Volgende week maandag rijden we met z’n allen naar Waalre en daar blijven mama en ik dan één nachtje slapen, en jij en Wes twee nachtjes. We zien elkaar dan weer bij de kerstbrunch van Omi.

Ik heb het nog niet gevraagd, maar ik denk dat je ook wel bij oma en Bonpa mag blijven logeren, als je dat leuk vindt. Zo niet, blijf je lekker bij ons thuis. Ik heb vanaf donderdag vrij, dus alle tijd om te knuffelen en te spelen.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply