Spellen

Den Haag, 19 augustus 2019

Lieve Isa,

Je hebt een tijdje geleden een alfabetspel gekregen. In de doos zitten 26 kaartjes, één voor elke letter van het alfabet. Elk kaartje heeft een letter, en een woord dat met die letter begint. De letter kan je uit de rest van het kaartje klikken, om zo woorden te maken. Je leek er niet heel erg in geïnteresseerd, totdat we het wat persoonlijker voor je maakten.

Nu herken je de I van Isa, en de E van Erik, en de H van Hidde. De M van mama en de P van papa zijn wat moeilijker, en je hebt geen idee wat je met de Q en de Y aanmoet (maar dat hebben we eigenlijk allemaal). Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en dat je wil leren. Vanochtend, zoals wel vaker op maandagochtend, waren wij al wakker en sliepen mama en Wes nog een beetje uit. Ik werk thuis wat, en ga wat later naar m’n werk. Jij komt dan wel eens naast me zitten om te kletsen of om te tekenen. Ik heb toch een heel bureau vol met papier.

En vandaag wilde je de letters oefenen. Ik had de H, de E en de T voorgedaan, en jij ging oefenen. De H en de E gingen heel goed, de T vond je minder leuk.

Ik vind het natuurlijk geweldig dat je al oefent met het leren en het schrijven van letters. Dit leerde ik pas in groep 3, dus je bent goed aan het voorwerken. Ik hoop ook dat je lezen strakjes net zo leuk gaat vinden als ik dat doe!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply