Een nieuw jaar

Leiden, 8 januari 2018,

Lieve Isa,

Het nieuwe jaar is inmiddels een week onderweg en we zijn allemaal een beetje bekomen van de drukke feestdagen. We hebben je weer overal mee heen genomen: de verjaardag van oma Elma in Leiden op 23 december. De dag erna zijn we naar Waalre afgereisd om kerstavond te vieren met Erik en Thea. Eerste kerstdag hadden we kerstdiner met Omi in De Bilt, waarna we naar huis zijn gegaan. het was toen al laat, maar jij had nog geen slaap door alle slagroomsoesjes die je had gegeten. Tweede kerstdag vierden we in Leiden, weer bij je oma en Bonpa.

Daarna hebben we niet veel meer gereisd, maar nog wel veel gedaan. Ik had m’n vrienden uitgenodigd op derde kerstdag. De dag daarna konden we allemaal een beetje uitrusten, maar niet voor lang. De dag daarna kwamen Erik en Thea naar Den Haag om ons gezellig te helpen met klussen. Jij hebt daarbij ook heel goed geholpen. Daarna was het voorbereiden op Oud en Nieuw. We hebben dat met z’n drietjes thuis gevierd. Opblijven tot middernacht was voor jou nog wat te laat, dus je bent netjes op tijd naar bed gegaan. Toen je moeder en ik om één minuut na middernacht bij je kwamen kijken om je een gelukkig nieuwjaar te wensen, lag je nog lekker te slapen. Net als vorig jaar, ben je dwars door het vuurwerk heen geslapen.

En nu? Nu heb je je eerste volledige jaar afgerond. Je bent enorm gegroeid. Je hebt leren kruipen en lopen en kan een aardig mondje praten. Je bent je eigen persoontje geworden. En dat allemaal in één jaar! Wat gaat 2018 ons brengen, Ies? We komen er vanzelf achter.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply