Verstoppen

Den Haag, 30 september 2017

Lieve Isa,

Ies, je wordt een beetje een deugniet. Je bent heel erg nieuwsgierig, probeert graag nieuwe dingen uit. Dit zorgt voor leuke en voor minder leuke situaties.

We beginnen met het slechte nieuws: je was afgelopen woensdag je mama aan het helpen met koken. Ik had een opstapje in de keuken neergezet, zodat jij kon helpen. Toen jullie klaar waren met koken, stond er een bordje met eten iets te dichtbij. Jij trok het naar je toe, en stak je vingertje in het eten. Dat was natuurlijk heel warm. We hebben gelijk je vinger onder de koude kraan gehouden, maar je had de volgende dag toch een flinke blaar. Daar zat je vervolgens zo erg aan te friemelen, dat die al snel kapot was. Nu is je vingertje aan het genezen. Het gaat goed, maar je hebt er toch af en toe een beetje last van.

Het goede nieuws is dat je een grapjurk aan het worden bent. Je vindt het heerlijk om je mama en mij te laten schrikken. Soms zijn we je even kwijt en moeten we je zoeken. Dan zit je opeens achter een gordijn te wachten totdat wij langs komen lopen. Als we langs zijn, kom je achter het gordijn vandaan en roep je wat. Vervolgens ren je hard lachtend weg, of verstop je je direct weer achter het gordijn.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply