Duiken

IJsselstein, 18 augustus 2024

Lieve Isa,

We zijn vandaag weer gaan zwemmen. Mijn doel was om Wes te overtuigen zelf met z’n hoofd onder water te gaan. Dat is namelijk één van de dingen die hij moet kunnen voordat hij met zwemles mag beginnen. En ik wil heel graag dat Wes na de zomervakantie begint met zwemles. Dat maakt voor jou allemaal niet uit. Want als ik met Wes ga zwemmen, mag jij natuurlijk mee. En jij vindt zwemmen helemaal fantastisch.

Dus wij naar het zwembad, gezellig! Ik was lekker met Wes bezig, en jij bleef een beetje in de buurt. Ik heb natuurlijk ook met jou gespeeld, maar als ik op één van mijn twee kinderen moest letten, dan was het Wes. Jij kan tenslotte al heel goed zwemmen.

Het laatste half uurtje konden we ook in het leszwembad. We hadden één van onze verzwaarde ringen meegenomen, en die gooide ik in het water. Die waren eigenlijk voor Wes om op te duiken, maar jij ging er als een dolfijn achteraan. Dat vond Wes dan ook wel weer leuk, dus we hebben er wat spelletjes van gemaakt. Wie de ring het verst kon gooien. Wie de ring het snelst kon opduiken. En jouw favoriet: of je de ring van mijn hoofd af kon pakken. Dat laatste kostte je nog best wat moeite, maar het is je uiteindelijk gelukt.

Jij vond het zwemmen zo leuk, dat je me vertelde dat je toch liever je C-diploma haalt dan dat je op Aikido gaat. Wes heeft ook fantastisch gezwommen. Hij is er nog niet helemaal, dus misschien dat we volgende week zondag weer gaan zwemmen.

En ik ga maar eens kijken of ik je kan inschrijven voor zwemles.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply