Inkopen

IJsselstein, 11 augustus 2024

Lieve Isa,

Vlak voor de zomervakantie vertelde je me dat je gymschoenen knellen. Ze zitten niet lekker, ze voelen te klein, en je kan er niet meer goed mee rennen. “Oké schat”, zo sprak ik tot jou. “Dan kopen we in de vakantie nieuwe gymschoenen voor je.” En zo geschiedde.

Wes was een paar uurtjes op een verjaardagsfeestje. We hadden verder niks gepland voor de rest van de dag. We hadden wel al 2,5 uur in de auto gezeten (dat was de terugreis van Nieuwvliet, waar we het weekend waren samen met oma Thea en opa Erik), maar we waren nog niet zo moe dat we niks meer konden. Dus we zijn gezellig weer in de auto gestapt, en zijn naar de Decathlon gereden voor jouw nieuwe gymschoenen.

En dat ging eigenlijk vrij vlot. Je hebt nu schoenen maat 35, wat gigantisch is. Je voeten zijn volgens mij nog geen maat 35, maar je zweert dat de schoenen je perfect zitten en dat je er fantastisch op kan rennen en dansen. Ik vind het prima – dan kopen we ze op de groei.

Toen we toch in de Decathlon waren, konden we net zo goed nog wat andere dingen kopen die je nodig hebt. Je gaat namelijk over een week of zes op danskamp, en daar heb je o.a. een luchtbed, slaapzak, en zwarte danskleding voor nodig. Dus die hebben we ook allemaal uitgezocht en in het mandje gegooid. “Zit je badpak al strak? Ja? Goed, zoeken we ook een nieuw badpak uit.”

Al met al ben je dus weer ontzettend verwend, en ontzettend tevreden. Je bent zo enthousiast over je nieuwe aankopen, dat je de hele middag in de slaapzak hebt gelegen, voor de televisie. Maakt niet uit dat het buiten 29 graden is.

Je bent nu goed voorbereid voor je gymles én het danskamp én schoolzwemmen.

Lekker bezig!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply