Vervelen

IJsselstein, 21 juli 2024

Lieve Isa

Het is weer zomervakantie, en dat betekent dat jij… je verveelt. Mama en ik hebben namelijk wel wat dagen vrij genomen, maar niet de volledige zes weken die jij hebt. Je bent al een keertje bij oma Elma en Bonpa wezen logeren. Vandaag zijn we ook pannenkoeken gaan eten met Daan, Janneke en Jasmijn. Daarna zijn we nog even bij hen langs gegaan.

Dus we doen hartstikke leuke dingen. Maar we doen ook een hoop niks. Althans, jij doet een hoop niks. Mama en ik moeten overdag gewoon werken. En dus verveel jij je. Want televisie kijken is leuk, maar dat mag je niet de hele tijd. En gamen is ook leuk, maar dat mag je ook maar 20 minuutjes per dag. Wat doe je met al die andere uren die je elke dag hebt?

Jij weet het ook niet.

De ene keer vraag je me om een kleurplaat. Je hebt een verhaaltje geschreven. Iets geknutseld. Af en toe buiten spelen. Ik heb je nog niet heel erg creatief zien worden. Maar dat komt vast nog wel.

Aan mijn kant zal ik iets vaker een dagje vrij nemen. Jij hebt gevraagd of we een keer konden gaan zwemmen. En dat moet natuurlijk ook kunnen. Ik wil ook nog een keertje de hunebedden met jullie bekijken deze zomer.

Maar goed, dan hebben we een paar dagen iets gedaan. Wat doe je dan op al die andere dagen?

Jij weet het ook niet.

Maar dat komt nog wel.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply