Wandelen

IJsselstein, 10 juni 2024

Lieve Isa,

Vanavond is het weer zover: dan begint de Avondvierdaagse hier in IJsselstein. Toen we zes weken geleden bericht kregen dat we je konden inschrijven, was je gelijk enthousiast. Dus dat hebben we toen gelijk gedaan, en vanaf dat moment was het aftellen.

Dat valt trouwens ook wel mee. We zijn er niet heel erg mee bezig geweest. Maar, je vindt het wel weer leuk. Dit wordt de derde keer dat je meeloopt. Vorig jaar ging het al een heel stuk beter dan de eerste keer, en ik ben benieuwd hoe je het dit jaar vindt. Je bent natuurlijk weer een stuk langer en sterker. Ik denk dat je daarom minder moeite met die 5 kilometer zal hebben die we de komende vier avonden gaan wandelen. Tegelijkertijd is 5 kilometer best wel een stuk, en klaag je de laatste tijd ook over wat kleine pijntjes. (Ik denk dat dat groeipijnen zijn, ook omdat ze snel wegtrekken.) We gaan het zien!

Oma Elma loopt vanavond met je mee. Ik ook trouwens, want ik vind dit ook leuk om met je te doen. De drie avonden daarna lopen we met z’n tweetjes.

Ik heb er zin in. Jij ook. We hopen dat het droog blijft, maar dat zal de pret vast niet drukken, als ik een paraplu meeneem.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply