Gymmen

IJsselstein, 1 februari 2024

Lieve Isa,

Nou, Ies, het schoolzwemmen is voorbij. Jij hebt het ontzettend naar je zin gehad, en ook nog eens je B-diploma gehaald. En dat binnen een half jaar na je A-diploma. Je hebt het hartstikke goed gedaan!

Dat je niet meer wekelijks zwemt, vind je wel jammer, want je vond het ontzettend leuk. Maar er is ook goed nieuws: je gaat nu op dinsdagochtend weer gymmen. Je had sowieso nog gymles, op donderdag. Die is altijd in de IJsselhallen. Op dinsdag ga je nu gymmen in de Poortdijk. En dat is, zoals je het zelf zegt, je favoriete gymzaal.

Waarom dat is, dat kan je me niet precies uitleggen. De Poortdijk is wat kleiner dan de IJsselhallen. Het ligt ook wat verder van school af. Misschien dat je er leukere gymlessen hebt? Ik weet het niet. Maar je bent in ieder geval enthousiast dat je daar de komende tijd weer kan gymmen.

En dat was ‘m eigenlijk al voor vandaag.

Ik hou van je!
Papa

PS De laatste tijd lezen we samen wat langere boeken, ‘s avonds voor het slapengaan. We hebben als Sjakie en de Chocoladefabriek en de Griezelbus 0 gelezen. We zijn nu bezig in de GVR. Vinden we allebei hartstikke leuk!

Leave a Reply