Zwemmen

IJsselstein, 19 december 2023

Lieve Isa,

Vanochtend was je laatste zwemles van dit jaar. Ik heb je vanochtend weer gezellig, samen op mijn fiets naar het zwembad gebracht. Toen ben ik naar school gefietst voor de inloopochtend bij Wes in de klas.

Een half uurtje kregen we een email van jouw juf, Saskia:

“Beste Jora en Matti,

Ik heb vandaag overleg gehad over de leerlingen die misschien 23 januari morgen afzwemmen. Isa is zeker een kanshebber voor het B diploma. Er zijn nog een aantal zwemvaardigheden waar ze zich in moet verbeteren volgens het zwembadpersoneel.

Voor Isa zijn dit de schoolslag, de rugslag en de rugcrawl. Bij alle drie de vaardigheden gaat het om duidelijke armslagen en kracht voor snelheid. Na de kerstvakantie zijn er nog twee gewone zwemlessen. Dan wordt gekeken of Isa kan afzwemmen of niet. Misschien dat jullie nog met haar willen oefenen? 

Wie weet!

Groeten Saskia”

Je leest het. Je bent er bijna, maar nog even doorzetten. Als we nog een paar keertjes oefenen, kan je waarschijnlijk 23 januari afzwemmen voor je B-diploma!

(En als dat niet mag, geef ik je gewoon weer op voor zwemles. Ik vind het wel belangrijk dat je je B haalt. C mag je dan volgend jaar tijdens schoolzwemmen halen.)

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply