Verzamelen

IJsselstein, 23 november 2023

Lieve Isa,

Sinterklaas is weer in het land, en jij hebt al twee keer je schoen mogen zetten. Jij hebt dit jaar weer veel wensen. Op nummer één staat nog steeds, net als vorig jaar, een 3D-pen. Die heb je niet voor je verjaardag gekregen, omdat, eerlijk is eerlijk, je moeder en ik het toch vooral zien als iets wat je 3x gebruikt en daarna weer vergeet. Daarnaast moet je vullingen voor een 3D-pen kopen, wat we ook niet zien zitten.

Maar goed.

Sinterklaas heeft zo z’n eigen ideeën over welke cadeaus je krijgt. Dat betekent trouwens niet dat je die 3D-pen hebt gekregen. Nee, van Sinterklaas heb je eerst een map gekregen waarin je pokemonkaartjes kon doen. Gelukkig hebben we hier nog stapels pokemonkaarten liggen. Wes heeft ook een map gekregen. Jij een groene, Wes een roze. Samen zijn jullie door de stapels kaartjes gegaan en hebben jullie elk besloten welke kaarten jullie het mooist vonden en daarom in jullie mappen mochten. Daar zijn jullie denk ik wel anderhalf uur mee bezig geweest. Daarna kwamen jullie vol trots de inmiddels goedgevulde map laten zien. Wes heeft kaarten voorin, achterin en in het midden gedaan. Jij hebt alles voorin gedaan en op kleur gesorteerd. Jullie waren zo trots op jullie werk, dat de mappen ook meemoesten naar oma Elma, toen we zondag op bezoek gingen in Leiden.

Dinsdag mochten jullie weer jullie schoen zetten. En er lag inderdaad weer een cadeautje op je schoen op woensdagochtend. Dit keer kreeg je een stickerboek van Pokémon. Er zitten een paar honderd stickers in, en je krijgt op elke pagina een opdracht om de juiste Pokémon op die pagina te plakken. Het is nu nog wat moeilijk, maar je bent flink onderweg om een echte Pokémonmeester te worden. En dat vind ik dan weer hartstikke gezellig, want ik vind Pokémon ook leuk.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply