Doelen

IJsselstein, 12 mei 2023

Lieve Isa,

Ik vroeg je gisteren naar je doelen. Dat wat je in het komende jaar allemaal nog wil leren. Je dacht even na. “Keersommen”, zei je toen.

Oké, daar kunnen we aan werken. Ik denk ook dat je ze vanzelf in groep vier krijgt, maar we kunnen er absoluut al een stap mee maken. Je vader is geen held in rekenen, maar hoofdrekenen tot ongeveer 1000 gaat me vrij goed af.

Maar dat was niet het enige wat je wilde leren. Je wilde ook op turnen en daar de split, spagaat en radslag leren. Met turnen ben je bij mij echt aan het verkeerde adres. Heel realistisch gezien kan ik je wel met de radslag helpen (al weet ik niet of ik dat zelf nog wel kan), maar de split en de spagaat moet je maar leren van een professional.

En daar komt ook gelijk de eerste beer op de weg: van ons mag je maar op twee sporten tegelijk. Je zwemt en danst nu, dus voordat je op turnen mag, moet je er één van afzeggen. En zwemmen mag je niet van ons afzeggen, omdat het heel belangrijk is om te kunnen zwemmen. Dansen wil je graag mee door.

En, er is geen turnvereniging in IJsselstein.

Dus. Impasse.

Maar daar komen we ook nog wel uit. Voor nu gaan we lekker aan de slag met de keersommen. Het turnen komen we nog op terug.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply