Uit je dak gaan

IJsselstein, 9 april 2023

Lieve Isa,

Voor je verjaardag, inmiddels alweer een paar weken geleden, heb je een cadeau gekregen van tante Vief en ome Koen. Al je cadeaus waren natuurlijk geweldig, maar je werd wel heel enthousiast van dit cadeau. Je hebt namelijk twee kaartjes voor het K3-concert in Eindhoven gekregen, en gisteren was het zover!

Logistiek was het nog wel wat gedoe, want hoe kregen wij jou op tijd in Eindhoven voor het optreden? Dat was namelijk gisterochtend om 10.30 al. Als we zaterdagochtend pas in de auto stapten, moesten we én vroeg weg, én waarschijnlijk ook nog haasten. Als we vrijdagavond al zouden rijden, dan moesten we waarschijnlijk in de file staan, en zouden we moeten haasten tussen jouw zwemles en Wes’ bedtijd. We hebben besloten om vrijdagavond al te gaan.

Zaterdagochtend was je al vroeg wakker. Of dat kwam doordat je naar K3 zou gaan, of omdat Wes iedereen wakker heeft gemaakt, dat weten we niet. Misschien een combinatie ervan. Maar je was in ieder geval ruim om tijd wakker, en je had daarom ook genoeg tijd om je goed voor te bereiden. We hebben je K3-jumpsuit meegenomen, je haren geborsteld en je tanden gepoetst, en toen was het nog even wachten. Tante Vief die kwam rond 09.00 langs, om jou op te halen. Jullie zijn samen naar haar (en ome Koen’s) nieuwe huis gegaan, en met z’n drieën zijn jullie daarna naar het Parktheater gegaan. Mama en ik waren daar niet bij, dus hoe het daar was, dat weten we eigenlijk niet.

Maar: we hebben foto’s en filmpjes van Vivian gekregen, waarin jij druk aan het meedansen was. Je was helemaal geconcentreerd. Ik denk dat je het helemaal geweldig vond, maar we gaan het straks horen. Jij hebt namelijk nog een nachtje bij opa Erik en oma Thea gelogeerd, en wij zijn naar huis gegaan. Jij ging namelijk ook nog shoppen met opa, ook nog voor je verjaardag. (We hebben ook foto’s gekregen waarop je poseert met je nieuwe kleren.)

We zien je straks bij omi Lenie, waar we met z’n allen Pasen gaan vieren. Ik ben heel benieuwd naar hoe je het vond.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply