Opblijven

IJsselstein, 4 januari 2023

Lieve Isa,

Je bent dit jaar voor het eerst wakker gebleven met Oud en Nieuw. Dat was nogal wat. Ik dacht niet dat het je zou lukken; maar je kreeg het alleen wat moeilijk tussen 11 en 12 uur. Ondertussen is mama lekker naar bed gegaan met Wes, en heeft zij een paar uur geslapen, en lag ik op apegapen op de bank.

We hebben wel een gezellige avond gehad. We waren bij oma Thea en opa Erik. We hebben lekker gegeten en kaartspelletjes gespeeld. Aan het einde van de avond hebben we nog een filmpje gekeken.

En toen was het bijna 12 uur. Met z’n allen aftellen. Nepchampagne proosten. Elkaar knuffelen en gelukkig nieuwjaar wensen, en natuurlijk vuurwerk kijken! Dat was wel prachtig, want dit was de eerste keer dat je zo veel vuurwerk zag, en ook nog ‘s nachts, zodat je het nog beter kon zien.

Je bent met mama een paar minuutjes buiten geweest om het te bekijken. Ik zat toen al binnen met Wes. Je bent daarna lekker bij ons komen zitten, omdat al die knallen toch wel eng werden. We hebben nog even door het raam naar het vuurwerk gekeken, en toen zijn we gaan slapen. Jij was heel moe, maar je wilde nog wel voorgelezen worden. Snap ik, hoort erbij, zelfs als je laat gaat slapen.

En toen heb je heerlijk geslapen. Je werd de volgende ochtend pas om 11 uur wakker!

Best leuke manier om het nieuwe jaar mee te beginnen, toch?

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply