Hebben

IJsselstein, 8 december 2022

Lieve Isa,

Meisje toch. Wat heb jij een goed leven. En wat ben jij verwend!

Ja, ik heb het over Sinterklaas. Afgelopen maandag was de goedheiligman jarig, en dat hebben we ook dit jaar weer flink gevierd. Ik zal het niet eens hebben over de keren dat je je schoen heb mogen zetten, en daar iets leuks in heb gekregen. Het wordt anders wel een heel lang en overdreven verhaal.

Afgelopen zaterdag waren we weer in Waalre, bij oma Thea en opa Erik thuis. Sinterklaas had dat blijkbaar gehoord, want nadat jij met Opa Erik en Wes buiten pietjes was gaan zoeken, lag er een brief op de deurmat. Of jullie even in de schuur konden kijken. Groeten Sint en Piet. En jawel, in de schuur lag een hele stapel cadeautjes.

Jouw buit? Een K3-paraplu, een taaitaaipop een puzzel en een spelletje.

Helemaal tevreden gingen we naar huis.

Zondag gingen we naar Bonpa en oma Elma. En ook daar hoorden we opeens een luid gebons, en bleken er cadeautjes in de garage te liggen. Weer een enorme stapel. Jij bent naar huis gegaan met een pop, extra kleertjes voor de pop, en een boek van de Bende van de Korenwolf. En je hebt ook het spel familie Poen gekregen.

Nou, dat was wel genoeg, toch? Sinterklaas dacht duidelijk van niet, want op maandagavond, Sints verjaardag, stond er opeens nog een groot cadeau op iedereens kamer. Iedereen (behalve ik) had rolschaatsen gekregen. Dat was leuk!

Wat jij hierover te zeggen had? “Ik had ook een 3D-pen gevraagd.”

Oké, misschien komt Sinterklaas volgend jaar niet bij ons langs.

Jeetje mina.

Maar als we dat even negeren, hebben we allemaal een geweldig weekend gehad.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply