Werken

IJsselstein, 29 augustus 2022

Lieve Isa,

Vorige week begon het schooljaar, en jij bent begonnen in groep 3. De eerste dag mochten we nog even mee het klaslokaal in. In groep 1 en 2 zat je met een groepje kinderen bij elkaar. Dit keer had je je eigen stoel en bureau, en zat er maar één klasgenootje naast je. Zo te zien is het de bedoeling dat je echt aan de slag gaat in groep 3!

Je had er gelukkig een hoop zin in. Want dit jaar ga je echt leren lezen en schrijven, en daar heb jij heel veel zin in! Je bent vorig jaar na de kerstvakantie begonnen met leren lezen, dus al in groep 2. Dat vond je superleuk, en dat helpt je nu in groep 3. (Mama was net bij de informatiemiddag van groep 3, en daar vertelde de juf dat jij wat extra werkjes krijgt met lezen, omdat het zo goed gaat!)

Vrijdag kwam je thuis uit school. Je tas zat vol met werkjes die je die week had gedaan. Oké, er zat ook een tekening in, maar dat was er maar één. Voor de rest waren het pagina’s vol met taal- en rekenwerkjes. Je hebt dus duidelijk hard gewerkt. Je was er ook flink trots op. Wij ook trouwens. En niet om het resultaat, maar omdat je het zo leuk vindt om er volledig in te duiken en iets nieuws te leren.

Volgens mij bevalt groep 3 je wel. Ga zo door, liefde!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply