Chillen

IJsselstein, 13 juli 2022

Lieve Isa,

Het is zomervakantie. Je hebt geen school. Dansles is afgelopen. Zwemles is voorlopig voorbij. Je hebt niks te doen. Geen verplichtingen. Dus… je kan allemaal dingen doen die je leuk vindt!

Afgelopen weekend kwamen Sanne, Reza en Pip langs. Dat was al feest. Jullie hebben lekker gespeeld, en veel geknutseld.

Zondag hebben we niet zo veel gedaan. We hebben in de speeltuin hier bij ons voor gespeeld. Je bent ook te hoog gegaan op de schommel, en bent er toen wat onhandig vanaf gevallen. Dat vond je niet leuk, maar zo erg was het ook weer niet. Vond je zelf ook.
Mama, Wes en jij hebben ook een speurtocht met opdrachten uitgezet in huis terwijl ik in bad lag. Ik zag jullie één voor één langskomen om een dansje te doen in de badkamer. Grappig.

Maandag had mama vrij, en Wes en jij ook. Het was lekker weer, dus jullie hebben lekker wat buiten gezeten. Toen het te warm werd, zijn jullie binnen gekomen. ‘s Middags zijn we een ijsje in de stad gaan halen.

Gisteren en vandaag zit je de hele dag op de BSO. Vandaag heb je ook je zwempak meegenomen, dus je gaat óf met water spelen, óf zonnen. Vind je allebei ontzettend leuk.

Vrijdag komt oma, omdat mama en ik overdag druk zijn. Dat zal ook wel weer feest worden.

Maandag gaan we op vakantie. We zitten een paar daagjes in Putten, een vakantiepark daar. Ze hebben een zwembad, dus je zal het er wel naar je zin hebben.

Je leest het: er wordt een hoop gechilld deze dagen.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply