Feesten

IJsselstein, 10 juli 2022

Lieve Isa,

We hebben eindelijk je verjaardagsfeestje gevierd. Je bent natuurlijk in maart jarig, maar we hebben toen je verjaardag niet gevierd met je vrienden en vriendinnen van school en van de BSO. Daar zijn allemaal redenen voor (zo was je net geopereerd aan je amandelen), maar het punt is dat je ‘m nog van ons tegoed had.

De afgelopen periode hebben we aan je gevraagd wat je leuk zou vinden om te doen. Dat werd uiteindelijk spelen en feesten bij monkeytown. Dat was zo geregeld. We besloten om je feestje op de eerste dag van je zomervakantie te vieren, dat was afgelopen donderdag. Jij moest nog even kiezen wie je wilde uitnodigen. Daar zijn we misschien een beetje uitgeschoten, want uiteindelijk waren jullie met z’n 14en. Nu is dat natuurlijk beregezellig, maar het was eigenlijk wat te druk voor mama en mij.

Gelukkig had bijna iedereen het enorm naar z’n zin. Sukaynah kreeg helaas hoofdpijn, en die is wat eerder opgehaald door haar vader. Voor de rest ging het allemaal supergoed.

Het was ook echt een kinderfeestje. Jullie hebben lekker veel gespeeld, maar er was ook ijs, en friet of poffertjes. Jullie hebben gelasergamed en lekker veel limonade gedronken. En je hebt natuurlijk cadeaus gekregen. En dat vond je stiekem nog wel het allerleukste. Het spelen was natuurlijk leuk, maar cadeaus krijgen en uitpakken nog leuker!

Je hebt ook nog twee Intertoys cadeaubonnen gekregen, dus daar zijn we gisteren naartoe gefietst. Daar heb je een kleine legoset en een grote playmobilset uitgezocht, waar je gelijk mee moest spelen.

Al met al was het dus een topfeestje! Maar mama en ik moeten nu wel een jaar uitrusten.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply