Knutselen

IJsselstein, 6 mei 2022

Lieve Isa,

Mama is vandaag jarig. En dat is nogal een dingetje. Niet voor mama, maar wel voor jou. Je weet namelijk hoe leuk jij het vindt om jarig te zijn en om cadeautjes te krijgen. Je gaat er daarom, denk ik, vanuit dat mama dat allemaal ook vindt. En hoewel dat anders is voor cadeautjes van mij, wordt mama absoluut net zo blij van cadeautjes die ze van jou en Wes krijgt, als dat jij cadeaus van ons krijgt.

Jouw enthousiasme zorgde ervoor dat je de afgelopen week flink hard hebt gewerkt. Mama houdt van cadeaus, dus jij ging cadeaus maken. Thuis was je druk aan het knutselen, en ook op de BSO ben je aan de slag gegaan. Ook zijn we naar het tuincentrum gegaan, waar er een workshop was voor kinderen vanaf zes jaar, waar je ook wat voor mama hebt gemaakt. Het helpt dat het zondag moederdag is, dus dat iedereen toch al overal bezig was met cadeaus voor mama’s.

Je hebt wel drie cadeaus aan mama gegeven vanochtend. Een tekening met zelf wat erop geschreven. Daar was mama heel erg van onder de indruk. Een glazen pot met douchegel erin. Dat vond mama natuurlijk ook heel leuk. En nog een tekening. Dit keer zonder letters, maar nog steeds heel mooi.

Mama is natuurlijk helemaal blij, en je bent dan ook flink geknuffeld en gekust.

Vanmiddag komen opa en oma, en oma en Aristides langs, dus dan barst het feest echt los! Je hebt er nu al zin in.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply