Shoppen

IJsselstein, 29 april 2022

Lieve Isa,

Afgelopen woensdag was het Koningsdag. En dat betekent: shoppen! Er was in het centrum van IJsselstein een kinderbraderie, wat blijkbaar hetzelfde is als een vrijmarkt. Ik was een beetje teleurgesteld dat er niet zoveel te eten te vinden was, maar Wes en jij hebben jullie prima vermaakt!

We hebben jullie elk namelijk vijf euro gegeven om spulletjes van te kopen. Wes stortte zich op alle speelgoedauto’s die hij kon vinden, maar jij ging iets bedachtzamer te werk. Jij wist misschien ook wat minder goed dan Wes wat je precies wilde kopen. Maar gelukkig was er genoeg leuks te vinden.

Je begon met een pop, een Barbie. Die kostte 50 cent. Toen vond je even niks. Maar een tijdje later zag je je grote prijs: een blauwe knuffel van… iets konijnachtigs? Die kostte drie euro, dus dat was gelijk wel een deuk in je budget. Je had nog maar € 1,50 over. Maar: je was wel al geslaagd. In het half uur daarna heb je nog twee poppen en wat haarklipjes gevonden. Toen was jouw geld op.
Gelukkig was er meer te doen in IJsselstein. Er waren grote luchtkussens waar je overheen kon rennen en klauteren. Dat heb je een paar keer gedaan. We zijn ook nog een ijsje gaan eten. En: er was een spelletje waarbij je op een balk moest liggen, en die balk draaide dan rond. Jij moest je vasthouden, zodat je er niet af zou vallen. We hebben hier een filmpje van, dat legt denk ik wat beter uit wat je precies deed. Maar je deed het in ieder geval goed. Je nam het op tegen een wat groter meisje, maar die viel er eerder af dan jij. Ik weet niet of het daardoor kwam, maar je vond het in ieder geval heel leuk.

Ik hou van je!
Papa

P.S. Met je waterpokken gaat het al een heel stuk beter!

Leave a Reply