Zingen

IJsselstein, 4 april 2022

Lieve Isa,

Afgelopen vrijdag was het 1 april. Jij had al goed door wat dat betekent, namelijk dat je mensen voor de gek mag (en moet) houden. En als je ze dan gefopt hebt, kan je er een liedje bij zingen. “1 april, kikker in je bil, die er nooit meer uit wil!”

Jij sloeg alleen even een stap over. Je hield me niet voor de gek, maar begon gelijk het liedje te zingen, met het idee dat ik daarmee gefopt was. Klopt niet, was wel leuk.

Sowieso is één van de allerleukste dingen als jij, of Wes, uit jezelf begint te zingen. Voor mij betekent dat dat jullie vrolijk en blij zijn, en dat vind ik heel belangrijk. Dus ik vond het helemaal niet erg dat je me voor de gek probeerde te houden.

Je stem is trouwens wat veranderd te laatste tijd. Nu je amandelen zijn weggehaald, heb je wat meer ruimte in je keel, waardoor je stem wat hoger lijkt te zijn. Het is andere mensen niet opgevallen, maar ik heb een filmpje gemaakt voor je operatie (en in dat filmpje zing je trouwens ook), waarin je het toch echt wel kan horen. Je stem verandert natuurlijk als je wat ouder wordt. Ik weet niet of je stem nog terug verandert naar wat het eerst was. We merken het vanzelf, denk ik.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply