Zwemmen

IJsselstein, 4 maart 2022

Lieve Isa,

Gisteren waren we op vakantie. Heel eventjes maar. We gingen op bezoek bij neef Aris. Natuurlijk waren z’n papa en mama daar ook, en oma Elma en Bonpa waren er ook. En ze zaten met z’n allen in een vakantiehuisje in Hapert. Wij waren daar ‘s ochtends om kwart over 10, en reden rond kwart over 4 weer weg.

En in de tussentijd heb je het maar druk gehad. We zijn eerst met z’n allen naar een doolhof geweest, daarna hebben jullie verstoppertje gespeeld en paaseitjes gezocht. Toen was het tijd voor lunch, en na de lunch zijn we naar het zwembad gegaan. Dat wilde je heel graag, dus daar was je ook wel heel blij mee.

En wat je in het zwembad hebt gedaan? Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Ik ben bij Wes gebleven, en jij bent met Aristides en oom Teije andere dingen gaan doen. Ik heb jullie natuurlijk wel een paar keer gezien, dus ik weet dat je in het golfslagbad bent geweest en dat je van glijbanen af bent gegaan, maar daar blijft het een beetje bij.

Na een uurtje zijn we even gaan zitten en heb je een ijsje gegeten en een milkshake gedronken. Je ijs was nog niet op, of je vroeg of je weer het water in mocht. Je moest even wachten totdat iedereen klaar was met eten, en toen sprong je weer het water in. (Met vleugeltjes trouwens.) Toen hebben we nog een tijd gezwommen en gespeeld, en toen was het tijd om om te kleden.

Daar vond jij natuurlijk wat van. Ik vind het altijd interessant om te zien dat jij, en Wes trouwens ook, nooit blij zijn als we iets leuks hebben gedaan. Jullie zijn altijd boos en teleurgesteld omdat het voorbij is. Maar goed, toen ik je vroeg of je het leuk hebt gehad, zei je van wel, dus dat is mooi.

Vanmiddag heb je weer zwemles. Ik denk niet dat je door gisteren beter bent geworden in zwemmen, maar misschien wel. Laat het vanmiddag maar zien!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply