Niksen

IJsselstein, 3 augustus 2021

Lieve Isa,

Het is vakantie. Komkommertijd noemen ze het ook wel, omdat er niet zo veel gebeurt. En dat hebben wij nu ook een beetje. We vervelen ons niet hoor, en we houdens ons echt wel bezig met vanalles. Afgelopen week is de nieuwe keuken geplaatst. Morgen komen de zonnepanelen. Maar voor jou verandert er niet zo veel.

Omdat het vakantie is, logeer je wat vaker. Afgelopen weekend ben je een nachtje naar tante Vief en ome Koen gegaan. Jullie zijn naar de K3-film gegaan en hebben over de markt gewandeld. Je vond het superleuk.

De dag erna gingen Wes en ik een nacht logeren bij oma Elma en Bonpa. Jij wilde eerst wel mee, maar toen kreeg je toch heimwee naar mama, dus we hebben je weer thuis gebracht. Je hebt toen met mama taart en koekjes gebakken en samen in het grote bed geslapen.

Gisteren met je met mama en Wes naar opa Erik en oma Thea gegaan. Zij staan in hun camper een paar daagjes op een camping in de buurt. Daar hebben ze een grote trampoline waar jullie heel veel op gesprongen hebben. Ook heb je een vriendje gemaakt en een tijd met z’n dinosaurussen gespeeld.

Vandaag ben je naar de BSO. Morgen ook. Voor donderdag moeten we weer wat verzinnen. Misschien dat we wat gaan fietsen, zodat we na de vakantie samen naar school kunnen fietsen.

Zo zie je maar weer. Zelfs als er niets gebeurt, gebeurt er heel veel.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply