IJlen

IJsselstein, 24 juni 2021

Lieve Isa,

Nou meid, je was even heel zielig. Je hebt al een week last van een hoest. Dat doet ook pijn in je keel. Daarnaast heb je ook last van je buik. We hebben daar een medicijn voor, maar dat is nu op en kunnen we morgen weer bij de apotheek halen. En je kreeg zaterdagavond opeens hoge koorts. Daar moest je even van bijkomen, maar je bent nu weer bijna kiplekker.

De koorts was voor iedereen een aparte ervaring. We waren op bezoek bij oma Thea en opa Erik. ‘s Middags had mama een dutje gedaan met Wes. Toen zij naar beneden kwam, vroeg je of ze nu een dutje met jou wilde doen. Het was een uur of vier, dus we vonden dat een slecht idee.

Toen we anderhalf uur later gingen eten, had je weinig trek. Je wilde na het eten ook direct naar bed. Toen begon het ons echt op te vallen dat je je niet zo lekker voelde. Normaal eet je wel goed en wil je absoluut niet naar bed. Toen viel ook het kwartje dat je je ‘s middags al niet zo lekker voelde. Dus, hup, je bed in.

Je voelde toen al een beetje warm aan, maar de koorts kwam pas een uur of twee later echt opzetten. Wes lag inmiddels ook al in bed, maar was nog vrolijk aan het feesten. Die begreep niet zo goed wat er aan de hand was, en toen hij zag dat jij meer aandacht kreeg, werd hij ook een beetje jaloers.

Wij zijn op zoek gegaan naar medicijnen voor je, maar die waren op. Mama is daarom met opa Erik naar de avondapotheek gegaan om wat sinaspril voor je te halen. Ik ben lekker bij je in bed komen liggen. Jij vertelde me in je slaap een aantal dingen. Je wilde niet dat we op je gezicht kleurden. Je wilde niet opstaan. Hoeft allemaal niet, lieverd. Je lag lekker in bed en je mocht slapen. Wes is nog uit z’n bed geklommen en kwam lekker bij ons liggen.

Uiteindelijk lagen Wes en jij allebei lekker tegen me aan te slapen. Mama heeft sinaspril gevonden en aan je gegeven, en niet veel later ging je koorts naar beneden. Je bent toen wakker geworden en hebt nog even heel vrolijk met mama liggen kletsen. Daarna viel je weer in slaap.

De volgende ochtend heb je flink uitgeslapen en was de koorts weg. Je was nog wel suf en wilde ook wel graag naar huis, dus we zijn op tijd naar huis gegaan. Maar eerst moest er nog wat belangrijks gevierd worden: Vaderdag! Ik heb van jou en van Wes prachtige knutselwerken gekregen, die we nu aan de muur in het toilet beneden hebben gehangen. Van jou heb ik ook nog een medaille gekregen met #1 papa daarop. Ook heb je het liedje wat je vorig jaar met vaderdag hebt geleerd weer voor me gezongen. Ik vond het helemaal geweldig. Dankjewel lieverd.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply